L’Oréal Serie Expert

Het haar van elke vrouw is uniek, op basis van verschillende criteria: haartype, eerdere behandelingen en beauty routines. Ook heeft elke persoon verschillende behoeftes en verlangen.  Serie Expert biedt 15 soorten lijnen opgedeeld in 4 families om aan alle behoeften te voldoen.

L‘Oreal Serie Expert is een complete haarverzorgingslijn waarbij ieder haartype individuele aandacht krijgt. Alleen de beste producten worden gebruikt in deze enorm grote lijn. Alle soorten haar hebben specifieke bescherming en verzorging nodig, en dit vraagt om unieke producten. L‘Oreal Serie Expert biedt deze producten aan.

Voor ieder haarprobleem of haartype is er een sub-lijn gecreëerd zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze haarstylistes geven je graag een persoonlijk advies welke verzorging voor jouw haar het beste is.

Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Heb je last van haar- of hoofdhuidproblemen? Jij kunt bij Kapsalon Bertina een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op dit gebied.

Aan de hand van wat wij zien, kunnen wij jou vertellen wat voor haar- of hoofdhuid probleem er zich bij jou voordoet. 

Er is voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem een speciale lijn ontwikkeld:

– Haaruitval (tijdelijke)
– Dunner wordend haar
– Vette hoofdhuid en/of haar
– Droge hoofdhuid en/of haar
– Psoriasis of andere hoofdhuidproblemen

Alcina make-up

Wij werken met de make-up van Alcina. Het uitgangspunt bij deze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. De farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in dit make up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

L'oréal Professional Tecni Art

Technologisch leiderschap gecombineerd met een artistieke edge, Tecni.ART is dé trendsetter op het gebied van styling, die de backstage trends naar de salons brengt. Een stylingsaanbod om elke gewenste look te creëeren.

Olaplex

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavel verbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat de kleur nog langer in het haar blijft zitten.

Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype. De beste salons en haarstylisten ter wereld gebruiken Olaplex om het haar gezond, levendig en veerkrachtig te houden.